"Левски" аут от Европа, ако не намери 2.2 млн. лв. до утре

21:18, 30 юли 20 / Спорт 25 2051 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

"Левски" се нуждае от 2.2 млн. лв. до утре, а ако не ги намери, най-вероятно ще бъде изваден от евротурнирите. Това заяви изпълнителният директор на "сините" Павел Колев след срещата на новия Управителен съвет с организираните фенове.

“Няма нищо обнадеждаващо във финансовата ситуация на клуба. Приходната част се формира изцяло от даренията на хората и продажби в магазините. Надяваме се в някакъв момент да можем да реализираме приходи от билети, но на този етап изглежда имагинерно", заяви Колев, цитиран от bTV.

"Търсим 2,2 млн. лв., за да покрием задължения към персонала. До утре вечерта са необходими, но не вярвам, че може да се случи до края на седмицата. Ако не се случи, ще декларираме пред УЕФА, че имаме задължения - играчи, персонал и два клуба. Ще чакаме решение от УЕФА, което най-вероятно ще е наказание за "Левски" да не играе в Европа за следващите една или две години, в които се класира."

"Водим разговори и има интерес за трансфери към наши играчи, но до утре няма да стане до утре. Разговорите са за сделки, които могат да станат август.”, допълни изпълнителният директор на "Левски".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама