Цветанов: Не очаквайте от мен лични нападки към политически опоненти

21:17, 31 юли 20 / Политика 25 3026 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Личните нападки между политически опоненти са доказателство за липса на идеи. Не очаквайте от мен да нападам персонално когото и да било, независимо от политическата му принадлежност! Битката трябва да е за политики и за реализацията им! Това заяви председателят на Евро-Атлантическия център за сигурност (ЕАЦС) Цветан Цветанов на среща с във Варна.

Бившият председател на парламентарната група на ГЕРБ представи новия политически проект за първи път в морската столица. На 20 септември ще се приведе инициативният комитет, а на 27 - учредителното събрание на партията, конкретизира Цветан Цветанов.

Тя ще бъде позиционирана в "център, вдясно, с ясно изразена евро-атлантическа ориентация". А името засега остава тайна поради административни пречки.

 


Цветанов обяви, че партията му ще има структура с национално покритие. Без „парашутисти“ на избори, спуснати на различни избирателни райони. Той посочи, че вече работят експертни групи в различни области на обществения и икономически живот и съсвсем скоро ще представи техните виждания за управление на държавата.

"Напуснах партията, защото за мен властта не е на всяка цена. Предпочетох да се оттегля с достойнство, вместо да бъда част от управляващите, които не чуват народа", посочи той.

Цветанов коментира, че не разбира високомерието, с което управляващите се отнасят към исканията на хората. "Винаги съм бил честен с хората и съм искал и партията да е така. Смятам, че е правилно, когато не правиш нищо нередно, няма какво да криеш. Колкото повече се бави оставката, толкова повече се стопява електората на ГЕРБ", отбеляза той.

По думите му ГЕРБ ще изгуби над 60% от избирателите си и най-много 500 000 души биха ги подкрепили.

 

 

 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 08:25, 01 авг 20

Кога прокуратурата ще се заеме с това лице? Колко далавери и търговия с влияние е упражнил за 30 години? Сгелката за самолетите също е негово дело.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама