Дете е било бито от служител на спортен комплекс в Бургас

08:35, 14 авг 20 25 2293 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Служител на  спортeн комплекс  в Бургас е ударил 10-годишно момче. За скандалния случай сигнал в медиите подаде бащата на момчето. Актът на насилие е извършен след тренировка по плуване.

Петър Петров е бил ударен докато е в асансьора. Първа за случката разбира секретарката на клуба по водна топка София Калинкова. „Вечерта на 5 август бях извикана от група деца, които ми казаха, че Петьо е бил ударен. Втурнах се към басейна. Забелязах момчето, свито на кълбо до асансьора, плачещо. Опитах се да го успокоя и да разбера какво се е случило. От децата разбрах, че служителят по поддръжка го е ударил. Потърсих този служител, който ме посрещна с думите „Само го пернах зад врата”. И започна да се оправдава. Казах му, че няма право да пипа децата и да ги заплашва”, обясни тя в ефира на Нова телевизия.

Калинкова е информирала за случилото се треньорите и родителите на момчето. Майката на Петър разбрала, докато била на работа. „Обади ми се една от майките, която ми каза, че детето ми е ударено. Нямаше как да изляза от работа и много се притесних. Когато се прибрах той плачеше, не можеше да се успокои. Цяла вечер не е спал”, обясни Юлия Качакова.

Според треньора Светозар Владков Петър Петров не е предизвикал служителя. Той вече е подал молба за напускане, но родителите не са доволни от това.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама