Протестиращите във Варна освободиха второто блокирано кръстовище

15:20, 16 авг 20 25 2398 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Във Варна през изминалата нощ протестиращите освободиха блокираното второ възлово кръстовище. Част от бул. "Мария Луиза" и ул. "Шипка" снощи бяха затворени от демонстрантите с палатков лагер и барикади от конуси и кошчета за боклук.

38 ден на недоволство: Протестиращи запалиха свещ и се помолиха навръх Голяма Богородица

Това предизвика големи задръствания и недоволство сред гражданите, много от които се опитваха да стигнат до центъра на града, за да се включат в празника на Варна. Около 03.00 часа през нощта новият палатков лагер беше премахнат от протестиращите, а кръстовището освободено.

Първият палатков лагер до сградата на общината остава.

Снимка: Facebook/Отровното трио

Три ключови кръстовища в София продължават да са блокирани – на "Орлов мост", при Ректората на Софийския университет и при площад “Независимост“.

На барикадите нощта е преминала спокойно, предаде БНР. Останалите там хора казват, че част от палатките им са наводнени. Спокойно е движението на кръстовището и при румънското посолство, там няма блокада. 

38-ия ден на антиправителствени протести в столицата протече спокойно. Проливният дъжд, който се изля над София снощи, стана причина протестиращите да си тръгнат по-рано от обичайното.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама