Николай Бареков остави камъни от „Буджака“ пред централата на „Да, България“

12:20, 20 авг 20 / Политика 25 2343 Шрифт:
Антония Руменова Редактор: Антония Руменова

Николай Бареков беше пред сградата на „Да, България“ с българско знаме, което искаше да остави в партийния офис, но не му отвориха. Заедно с него бяха около 15 души. След като не успя да влезе и да остави флага, той струпа пред сградата камъни от местността „Буджака“.

Бившият евродепутат обвини Ивайло Мирчев и Христо Иванов в омаскаряване на протеста срещу правителството. Той ги предизвика да заговорят за Иво Прокопиев и отрече акцията му да е инициирана от депутатът от ДПС Делян Пеевски. 

Снимка: БГНЕС

Кой натисна бутона на Бареков?

"Дневният ред е подменен и Христо Иванов маргинализира протеста. Те пазят Борисов и са се договорили с него. Искам отговори и отивам да си ги потърся. Аз съм безработен многодетен баща. Кой плаща масрафа на Христо Иванов? Тук съм с една проста задача - да кажа следното: да спрат да развяват дъвките - Пеевски и Доган, а да говорят директно за Борисов, Доган, Пеевски и Прокопиев", заяви още той.

"Кой финансира проекта на Христо Иванов, откъде идват парите за този лъскав офис", запита още той.

Бих се върнал в bTV единствено и само през парадния вход - като генерален директор", подчерта Николай Бареков и добави, че му е много интересно как Христо Иванов има толкова много телевизионни участия. "Той се показва повече и от премиера. Борисов и в най-комфортните си години не е имал толкова", каза бившият телевизионен водещ.

От „Да, България“ пък припомниха култов момент от кариера Бареков като политик – как пече кебапчета.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама