Марешки призова да не блокират бензиностанцията му в столицата

18:26, 20 авг 20 / Политика 25 3311 Шрифт:
Автор:

Лидерът на "Воля" Веселин Марешки призова българските граждани да не се поддават на провокациите за блокиране на бензиностанцията му в столичния квартал "Люлин". Това се посочва в обръщение на лидера на "Воля" Веселин Марешки, разпространено от пресцентъра на партията във връзка с разпространени призиви от страна на лидиретите на протестите.

Марешки посочва, че е единственият политик, който е на страната на народа и който не е обвързан със статуквото и с корупционни схеми и повече от 25 години помага на хората да живеят по-добре.

"В момент, в който в цялата страна се надпреварват да правят фейсбук групи с хиляди ограбвани българи и настояват да отворя и в техния град бензиностанции и аптеки, в този момент предводителите на метежа Румен Радев, Мая Манолова, Христо Иванов, "Отровните" са ви призовали да не купувате лекарства и горива от моите аптеки и бензиностанции. С което де факто са ви призовали да отидете при картела! И на практика са направили самопризнание на кого служат. Лидерите на метежа се оказаха патерици на картела, на корупцията, на контрабандата", заявява Марешки, цитиран от партийния пресцентър.

В обръщението се посочва, че лидерите на протестите стигат по-далеч и искат "още по-голяма анархия" като призовават за блокиране на бензиностанцията в квартал "Люлин" в София.

"Не се поддавайте на тези долни провокации на Радев, Манолова, Иванов и всякакви други отровители. Нека ние сме разумните", посочва Марешки.

"Изграденото от мен през последните почти 30 години и това, което милиони българи са си спестили благодарение на моя бизнес-модел, са неоспорими факти! Колкото и да скачате, няма как да го стигнете, нито да го заличите, нито да го отровите! Помислете и вие дали изобщо можете да направите нещо за народа, а не само за себе си", обръща се Марешки към организаторите на протестите.

„Воля“ няма да помага на ГЕРБ за внасяне на проекта за нова Конституция

"Мимолетната ви слава ще отмине, истините ще излязат наяве. Хората ще ви забравят - и това е в най-добрия случай. Бог да пази България от такива реформатори и нови войводи като вас!", заявява още депутатът.

TOPNOVINI.BG припомня, че по-рано през деня от "Отровното трио" призоваха хората да не пазаруват от аптеките на Веселин Марешки и да не зареждат в неговите бензиностанции.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама