Божков с нови обвинения към Пеевски

08:24, 25 авг 20 25 2242 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

След като вчера бизнесменът Васил Божков заяви, че имената на Делян Пеевски и Кирил Домусчиев се свързват с трафик на забранени вещества и контрабанда от години и въпреки заканата на Домусчиев, че ще го съди за клевета, днес той продължава с обвиненията чрез профила си във Facebook.

„С помощта на БМБ, Шиши стана монополист в контрабандата на цигари. Заедно с Киро Д добиха опит и в контрабандата на забранени вещества“, посочи отново Божков.

Новото начинание на Пеевски е да влезе в контрабандата с антики. Инструментът му Гешев, под контрола на Иван Мирински, разграбва колекция, събирана 30 години. За България. По разработените си вече контрабандни канали Шиши се опитва да навлезе и в трафика на антики. Най-едрият благотворител се опитва да лиши българите и от световното културно наследство, което трябваше да бъде изложено в най-модерния частен музей на Балканите. Провали се при първия си опит с ритона, но продължава да опитва. Всяко от престъпленията му, рано или късно ще получи възмездие“, написа Божков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама