KidsVille е първата частна детска градина в България със собствена солна стая

12:30, 27 авг 20 25 4474 Шрифт:
Любомира Николова Редактор: Любомира Николова

KidsVille - не просто детска градина, а крепост на детството. Това е впечатлението, с което KidsVille завладява сърцата на малки и големи.

Родителската Ви интуиция ще Ви накара да пожелаете да оставите детето си тук, още преди да сте прекрачили прага. Невероятното местоположение в самия парк „Витоша“ с гледки към града и планината предлага усещането, че сте на почивка. Чист въздух и страхотен изглед, над шума и мръсния въздух, на безопасно и красиво място, където детето може да играе и учи сред природата.

Детската градина е лицензирана от МОН и акредитирана от престижната британска образователна система International Early Years Curriculum (IEYC).

Освен прекрасната материална база и иновативно образование в сърцето на парк „Витоша“ , KidsVille постоянно изненадва своите малчугани с новаторски решения в полза на здравето и качественото образование в най-ранна детска възраст.

KidsVille е първата частна детска градина в България със собствена солна стая (халотерапия), от тази година.

Лечението в солни стаи става все популярно у нас. Халотерапията има антибактериално, антимикотично и противовъзпалително действие. Тя подпомага функциите на дихателната система и кожата. Доказано е, че действа много ефективно при деца.

Всички знаем, че през есента и зимата, малчуганите боледуват често. Много педиатри препоръчват халотерапията за лечение на настинки, ушни инфекции и бронхит. Освен това тя има благоприятно въздействие при различни алергии, кожни обриви, сънна апнея и други състояния.

Няколко сесии в солната стая подобряват имунната система и дишането на детето, изчистват секретите от дробовете, облекчават кашлицата и задуха, повишават устойчивостта на организма към болести на дихателните пътища.

KidsVille, когато детската градина е любимото място на Вашето дете.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама