Откриха колата и телефона на изчезналия Дарин Лазаров

10:14, 01 сеп 20 25 3472 Шрифт:
Антония Руменова Редактор: Антония Руменова

Открили колата и телефона на изчезналия Дарин Лазаров, но от него няма и след. 22-годишният възпитаник на Академията на МВР е изчезнал преди 6 дни след среща с приятелката си.

Автомобилът „Алфа Ромео“ е открит в района на Околовръстния път на София. Майката на изчезналия студент Тони Лазарова съобщи пред Нова телевизия, че по колата не са открити следи от насилие.

Тя призовава всички, които имат някаква информация за детето й да се свържат с полицията. Момчето е в неизвестност от 27 август. От тогава е изключен телефонът му и никой не се е свързвал с него. Автомобилът му е забелязан за последно около 12 ч. в района на Околовръстното шосе в София, близо до отбивката за “Драгалевци”. Оттам следите му се губят.

Денят преди да изчезне студентът се е свързал с приятелката си, купил и е бонбони.

Той ми разказа за това. Правил си е планове и за деня, в който е изчезнал. След като някой изчезне ,това означава, че или е някъде против волята си, или нещо се е случило с него“, допълва Тони Лазарова.

Потърсихме навсякъде в Самоков и в района на София. Тъй като столицата е голяма, се насочваме към места, на които последно е забелязана колата му. Никой не знае накъде се е насочил. Издирва се на всяко едно място”, каза още тя.

Майката обясни, че не е усетила нещо, което да я притесни. Посочи, че досега момчето никога не е изчезвало.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама