Бившият кмет Георги Славов оглавява структурата на Цветанов в Ямбол

15:22, 03 сеп 20 / Политика 25 3270 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Бившият кмет Георги Славов е най-вероятен представител на партията на Цветан Цветанов "Републикаци за България" в Ямбол, пише Флагман.бг. Славов е дългогодишен областен координатор на ГЕРБ, три мандата кмет и един от хората, за които се считаше, че лично Цветан Цветанов като втори човек в партията, се застъпва при всеки скандал.

Припомняме, че Бойко Борисов сне доверието си от Георги Славов през септември м.г., дни преди старта на кампанията за местни избори. Според мнозина една от причините е била близостта му с Цветанов и това, че лидерът на ГЕРБ вече не можел да му има доверие, а другата.

"Републиканци за България" ще бъде приятната политическа изненада

Миналата седмица Цветан Цветанов каза, че е успял да постави основите на структури в над 65 % от българските общини. Той намекна, че е ходил в Ямбол и Сливен, но не посочи кои са лицата, които ще го представляват на места. 

Припомняме, че Георги Славов участва във форум, организиран от Цветан Цветанов в София през юли, когато все още не беше ясно, че ще прави партия. Заедно с него бе и ген.Съби Събев, за когото се говори, че ще е координатор за област Сливен. На представянето тогава бяха и отцепилите се от ГЕРБ партийци от Видин, начело с бившия кмет Огнян Ценков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама