Граждани скандират "оставка" пред КАТ и искат книжката на Тити Папазов

15:48, 07 сеп 20 25 2376 Шрифт:
Антония Руменова Редактор: Антония Руменова

Граждански протест е планиран за вторник сутрин, 8 септември, от 8 часа, пред сградата на КАТ София. Причината – поредното документирано нарушение, извършено от баскетболния треньор и ръководител на футболния „Левски” Константин Папазов.

В призива за протест, разпространен чрез социалната мрежа „Фейсбук”, няколкостотин потребители са заявили присъствие, а хиляди други интерес към събитието. Гражданите искат да бъде отнета шофьорската книжка на Папазов заради безбройните видеодокументирани нарушения на пътя. Те ще попитат и за оставката на шефа на КАТ София.

Припомняме, че на 4 септември джипът на Папазов бе заснет как прережда колона за ляв светофар на Румънското посолство, след което взима завоя на червен светофар. Нарушението се случва в близост до зала "Универсиада", където Папазов тренира баскетболния „Левски” и на метри от Първо Районно полицейско управление.

Само преди два месеца Папазов влезе в новините, след като премина на червен светофар с висока скорост на бул. "Черни Връх", след което заплати своята глоба и обеща, че ще бъде по-внимателен по отношение на спазването на правилата за движение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама