Големите кавички

10:00, 14 сеп 20 / Големите кавички 25 3138 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Автор: Юлиан Тодоров

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (07-11 септември)

"Управляващите трябва да работят така, че да се пълнят чекмеджетата на гражданите, а не да ги изсмукват, за да пълнят своите собствени чекмеджета. Сега тези от властта с пълните чекмеджета искат да поканят тези долу, от площада, с празните чекмеджета да водят някакъв диалог, което няма как да стане. Дълбоката криза на доверие може да се излекува само с оставка, с честни избори и с ново доверие, за да могат страните да се чуят и да е ясно как ще работят в интерес на гражданите". Коментар на президента Румен Радев във връзка с политическата криза.

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 11:02, 14 сеп 20

Говори като комунистически номенклатурчик.
Точно с диалог се решават всички проблеми в днешно време. Времето на революциите е отминало. В последните 30 години народът даваше доверие на кого ли не. Включително и на неговата партия. Честните избори ще бъдат като избора на БСП. Видяхме ги. И как страните ще се чуят, а сега не могат да се чуят?

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама