А1 намалява цените с до 50% на десет смартфона в навечерието на новата учебна година

10:56, 14 сеп 20 25 1821 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

А1 обяви нови намаления на десет модела смартфони от своето портфолио. Промоционалните цени са в сила от 14 септември, ден преди началото на новата учебна година, и ще бъдат валидни до 4 oктомври. Сред моделите са включени както бюджетни предложения, така и едни от водещите устройства на 2020. Различните смартфони се предлагат с отстъпки между 10 и 50% от редовните им цени, като промоцията важи само при закупуването им с определени тарифни планове от А1, съобщиха от компанията.

Бюджетните устройства са особено подходящи за по-малки деца, които биха ограничили използването им до ненатоварващи видеоигри, разговори и чат приложения. Този тип устройства се отличават и с най-голяма отстъпка в процентно отношение, като при моделите Huawei Y5p и Alcatel 1S тя достига до внушителните 50 процента, при покупка с тарифен план A1 One Unlimited 2XL. Цените и на двете устройства са по 29,99 лв. в брой с този тарифен план.

Моделът на Huawei идва в комплект с външна батерия ttec PowerCard 5 000 mAh, а този на Alcatel – със слушалки ttec Rio. 35 на сто намаление има в цените на Samsung Galaxy A20e, който излиза едва 110,49 лв. в брой при покупка в брой с тарифен план А1 Оne Unlimited 2XL. Със същия тарифен план и 30% отстъпка може да бъде закупен и смартфон от собствената серия на А1 – А1 Аlpha 20. Тези два модела също идват в комплект с практичен аксесоар – ttec PowerCard 5 000 mAh.

Oт А1 са предвидили и устройства от средния клас в своята промоционална кампания. С 25% са намалени цените на Samsung Galaxy A31 и Galaxy А71 . Това означава, че в момента цените им са съответно 262,49 лв. и 397,49 лв. в брой в комбинация с А1 One Unlimited 2XL. С 10 на сто е намалена цената и на най-новия представител на средния клас в портфолиото на А1. Дебютният модел на OnePlus в А1 – Nord, се предлага за 548,98 лв. в брой със същия тарифен план.

По-скъпите устройства са насочени към потребители на възраст, на която са склонни да ги пазят. В същото време големите им екрани и възможностите за работа с натоварващи програми ги превръщат в безценен помощник при дистанционното обучение, ако се наложи връщането му и през предстоящата учебна година.

Моделите във високия ценови клас са намалени с 15% от редовните си цени, но в абсолютна стойност това са равнява на сериозни суми. Устройствата включват Huawei P40 Pro, който идва в комплект със смарт часовник, както и новите флагмани от S-серията на Samsung – Galaxy S20+ и Galaxy S20 Ultra. Двата модела на корейския производител се предлагат в комплект с ttec ReCharger 10 000 mAh.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама