От Сицилия до Разград: Кирил Десподов подписа с "Лудогорец"

09:46, 06 окт 20 / Спорт 25 3244 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Редактор: Юлиан Тодоров

Българският шампион - "Лудогорец", осъществи важен трансфер, пише Gong.bg. "Орлите" взеха Десподов под наем от "Каляри", с опция за закупуване му.

Изненадващият трансфер на нападателя разбуни духовете на феновете на бившия му клуб ЦСКА-София. Те заляха с коментари профилите му в социалните мрежи, в които изразяват огорчението си от решението му да продължи кариерата си в Разград, след като не успя да се наложи в италианския “Каляри“.

Сделки за над 1 млрд. паунда във Висшата лига

Червените привърженици правят паралел с бившия му съотборник на "Българска армия" Антон Недялков, който пристигна в Лудогорец след кратък престой в американската МЛС. Най-заклетите поддръжници му обещават "паметно" посрещане на "Българска армия", когато се появи с екипа на "орлите".

Феновете припомнят и публикация на Десподов от 2017 година, в която се изразява доста иронично по адрес на Лудогорец.

През 2019 година Десподов пък се обяснява в любов на "армейците" и феновете, които вече не го приемат за един от своите.

В момента нападателят е на лагер с националния отбор на България за предстоящите мачове на тима. След това се очаква Десподов да се присъедини към настоящите шампиони на страната.

С този трансфер Десподов се превърна в поредното силно ново попълнение в състава на "Лудогорец".


Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама