Адемов: Независимо от партийните ежби, най-високо трябва да стои интересът на България

11:29, 13 окт 20 / Политика 25 2197 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Независимо от коя политическа сила сме и какви цели имаме, не трябва да допускаме да хулим страната си. По този начин се накърнява имиджът на България, нанесе се имиджова щета. Предстоят избори в България през март догодина и хипотетично – може да управляваме ние, може да управляват и БСП, и други. Това каза за предаването „Брюксел 1“ евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов, съобщиха от екипа му.

Адемов: Не приемам България да бъде унижавана от хора, вдъхновяващи се от Сталин и Путин

Но това, което оставяме като впечатление в нашите европейски партньори, не е добре и няма да изчезне на другия ден след изборите“, допълва Адемов.

„Защото, когато станаха наши колеги от „зелените“, които директно настояваха да се спрат еврофондовете, аз се учудих на нашите колеги от България (от БСП), които ръкопляскаха и се радваха. Сигурен съм, разбира се, че няма основание това да се случи. Но ако стане факт и БСП управлява, дали ще бъдат по-доволни, ако са спрени еврофондовете“, попита риторично евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП.

Независимо от партийните ни ежби и партизански борби, най-високо трябва да стои интересът на страната ни“, категоричен е Асим Адемов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама