И Мелания Тръмп пребори COVID-19, синът й също бил заразен

09:03, 15 окт 20 / Свят 25 2109 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп е с негативен резултат при тест за коронавирус, обяви тя на сайта на Белия дом, съобщи БТА. 

"Щастлива съм да съобщя, че при тестване дадох негативен резултат. Надявам се да се завърна към ангажиментите си възможно най-скоро. Искам хората да знаят, че разбирам какъв късмет сме извадили, получавайки помощта, която ни беше оказана. Ако сте болни или имате любим човек, който е болен – мислите ми са с вас. Моля се за страната ни и за всеки, борещ се с COVID-19 или друга болест", написа Мелания Тръмп. 

Тръмп след COVID-19: Ще разцелувам мъжете и хубавите жени, ще раздам сочни целувки

Тя информира, че 14-годишният й син Барън също е дал положителен тест, след като двамата му родители се заразиха. Той не е имал симптоми и вече също е с негативни резултати.

Президентът Доналд Тръмп обяви на 2 октомври, че той и Мелания са дали положителни резултати за коронавируса. "Държавният глава вече не може активно да разпространява COVID-19 и може да присъства на публични събития", каза главният американски експерт по заразни болести Антъни Фаучи в телевизионно интервю.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама