Корнелия Нинова четвърти ден на системи

13:25, 02 ное 20 / Политика 25 2278 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Лидерът на БСП Корнелия Нинова е на системи четвърти ден. "Много ми се иска скоро да ме изписват, но лекарите преценяват", коментира тя и допълни: „Температурата понамаля, но другите симптоми си ги имам“. 

Корнелия Нинова с коронавирус

Нинова благодари на целия медицински персонал. „Личи им, че са изморени, но са много всеотдайни към пациентите“, посочи тя в интервю за Агенция "Фокус". 

Тя обясни и защо се е наложило да бъде хоспитализирана. „В петък се почувствах зле. Прилоша ми, втресе ме. Вдигнах температура. Започнах да кашлям. Потърсих лекарска консултация. Направиха ми тест и той излезе положителен и лекарите прецениха, че при тези симптоми трябва да ме хоспитализират“, разказа Нинова и призова хората да не губят присъствие на духа, да слушат лекарите и да бъдат дисциплинирани.

Корнелия Нинова се обърна и към българите: "Знам, че ще се справим и с това. Минали сме през много изпитания и това ще преодолеем. Просто да имат вяра и кураж".

Още един депутат от левицата е с коронавирус- Богдан Боцев. "Чух го, той няма изразени силни симптоми и си е вкъщи. Лекува се домашно. Други засега нямаме".

 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 15:15, 02 ное 20

Ами като ходят без маски ...

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама