След арест: Гигс няма да води Уелс до края на годината

16:54, 03 ное 20 / Спорт 25 2130 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Селекционерът на Уелс Райън Гигс няма да води националния отбор в следващите три мача, след като по-рано беше арестуван заради нападение над приятелката си, а по-късно беше освободен.

Представител на наставника заяви, че бившият играч на "Манчестър Юнайтед" е отхвърлил обвиненията по негов адрес и е споделил, че ще сътрудничи на полицията в разследването.

Според медиите на Острова, приятелката му Кейт Гревил лично се е обадила на полицията, която е арестувала 46-годишния уелсец, предаде БНР. 

Заради ареста му представителният тим на „драконите" отложи пресконференцията, на която трябваше да бъде обявен съставът за приятелския мач със САЩ и двубоите от Лигата на нациите с Ирландия и Финландия от групата, където е и България.

Това не е първият скандал, свързан с личния живот на Гигс. Преди години стана известно, че той е изневерявал на жена си със съпругата на своя брат, както и с други жени. Гигс проведе в Манчестър Юнайтед цялата си кариера - от 1990 до 2014 г. С "червените дяволи" халфът стана 13 пъти шампион на Англия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама