"Лудогорец" ще търси първа победа в Лига Европа срещу "Тотнъм" на Моуриньо

12:20, 05 ное 20 / Спорт 25 1833 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Автор: Юлиан Тодоров

Тази вечер в 19:55 часа българският шампион „Лудогорец“ посреща „Тотнъм“ в третия си мач от група "J" на Лига Европа на своя "Хювефарма Арена" в Разград. "Орлите" се изправят срещу възпитаниците на Жозе Моуриньо с изключително трудната задача да опитат да постигнат първата си победа в турнира.

"Лудогорец" се разделя с треньора си след загубата от "Антверпен"

"Лудогорец" загуби първите си два мача с „Антверп“ и ЛАСК (Линц) и в момента е поставен до стената. Ако иска да продължи напред, българският шампион трябва да намери начин да надхитри "Шпорите" и да вземе трите точки. Вече е ясно, че лондончани не са чак толкова страшни. Те получиха сериозен отпор от „Локомотив“ (Пловдив) във втория предварителен кръг на турнира, но с класа и малко късмет се измъкнаха на "Лаута" с успех с 2:1. Сега разградчани се надяват да намерят рецептата, за да вземат трите точки в срещата.

„Тотнъм“ бе определян като фаворит в групата, но до момента има само една победа на сметката си - 3:0 над ЛАСК (Линц). Англичаните загубиха втория си мач с „Антверп“ (0:1), което означава, че и за тях днешният двубой е от огромна важност. Те не могат да си позволят втора поредна издънка, така че се очаква да се хвърлят с всички сили.

И двата отбора имат своите проблеми преди днешната среща. При домакините до последно под въпрос са Клаудиу Кешерю, Кирил Десподов, Жосуе Са и Драгош Григоре, които са с травми. Най-малки шансове да се появи на терена са за Григоре, който почти сигурно ще остане извън групата. В сметките не влизат и трайно контузените Вандерсон и Марин.

"Лудогорец" загуби от "Антверп" след пълен обрат на гостите

В „Тотнъм“ пък ще отсъстват Серхио Регилон, Серж Орие и Ерик Ламела. Първият е леко настинал, а другите двама са с леки травми, но Моуриньо обяви, че няма да рискува здравето им.

Очаква се "Лудогорец" да излезе в състав Илиев на вратата и пред него Сисиньо, Терзиев, Вердюн и Недялков в отбрана. Сантана и Анисе ще бъдат опорни халфове, а Каули и Десподов ще започнат на двете крила. Атаката ще води Кешерю, ако е здрав, а зад гърба му ще го подкрепя Янков.

За гостите стартовата единайсеторка се очаква да бъде Лорис на вратата и в защита Дохърти, Санчес, Алдервейрелд и Дейвис. Уинкс и Хьойберг ще са двамата опорни полузащитници, а Ло Селсо ще действа като плеймейкър. На крилата ще започнат Бейл и Бергвайн, а в атака ще бъде Хари Кейн.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама