Политическите реакции след избора на Байдън

09:30, 08 ное 20 / Политика 25 2407 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Редактор: Юлиан Тодоров

Снощи стана ясно, че новият президент на САЩ е представителят на демократите – Джо Байдън, а вицепрезидент на страната ще е Камала Харис. По този повод български политици веднага реагираха и поздравиха новоизбрания президент.

Джо Байдън е новият президент на САЩ

Министър-председателят Бойко Борисов. “Поздравявам Джо Байдън и Камала Харис! Бих искал да потвърдя решителността на българското правителство да работи за задълбочаването на партньорството със САЩ и за укрепването на трансатлантическото сътрудничество”, написа министър-председателят Бойко Борисов в профила си във „Фейсбук“.


ПП „Републиканци за България“. „Твърдо вярваме в доброто бъдеще и широкия хоризонт пред българо-американските двустранни отношения. Приветстваме избирането на Джоузеф Байдън за президент и на Камала Харис за вицепрезидент на Съединените щати“. Това се казва в официалната позиция на партията по повод избора на Байдън.

Напишете коментар
Коментари: 3
1 Анонимен 15:15, 08 ное 20

Какво друго му остава на премиера...?!

2 Alex 19:33, 08 ное 20

Добре са го написали Републиканци за България, но да видим каква политика ще подхване Байдън. Едно е сигурно, че няма да е толкова изтрещял като Тръмп.

3 Alex 00:11, 09 ное 20

Браво за Байдън, да видим какво ще направи новият президент на САЩ.

Републиканци за България, имат интересни предложения и хора, които подкрепят идеята, да видим как ще се представят на политическата сцена у нас

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама