А1 започва предлагането на смартфоните от серията Мi 10T на Xiaomi

11:40, 09 ное 20 25 1695 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

А1 обяви старта на продажбите на най-високия клас устройства от Xiaomi за тази година – серията Mi 10T. В нея са включени Xiaomi Mi 10T Pro, Xiaomi Mi 10T и Xiaomi Mi 10T Lite, като и трите модела се предлагат в комплект със стилна и практична фитнес гривна Xiaomi Mi Band 5. Устройствата са налични както онлайн на А1.bg, така и в магазинната мрежа на телекома в страната.

Стартът на продажбите на новите флагмани на китайския производител идва дни след като стана ясно, че те вече са на трето място по продажби на нови устройства в световен мащаб, продавайки 47,1 милиона устройства или цели 45% повече спрямо миналогодишните си резултати. Формулата за успех на Xiaomi се корени в доброто съотношение цена/качество, а моделите от Mi 10Т серията не правят изключение.

И трите смартфона са с един и същ размер – 6,67 инча, а дисплеите им са създадени по технологията IPS LCD. И макар на външен вид моделите да са трудно различими, при техническите характеристики има разлики. Най-икономичното от трите устройства е моделът Xiaomi Mi 10T Lite. Той идва с процесор Snapdragon 750G, батерия с капацитет от 4820 mAh, както и прецизна четворна камера с 64-мегапикселов основен обектив.

Цените за Xiaomi Mi 10T Lite започват от 299.99 лева в брой при покупка в комбинация с тарифен план А1 ОNE Unlimited 5XL, или от 13.99 лева на месец, в случай че бъде закупен на изплащане със същия тарифен план.

Като технически характеристики Lite-моделът предлага малко по-малко от класическия Xiaomi Mi 10T. Той има по-висока честота на опресняване на екрана – 144 спрямо 120 херца, което е важно за любителите на видеоигрите. Смартфонът работи и с по-нов модел процесор – осемядрения Snapdragon 865, а капацитетът на батерията достига до наистина внушителните 5000 mAh. С други думи, при нормална употреба, този смартфон може да издържа 2 дни с едно зареждане.

Xiaomi Mi 10T може да бъде закупен от А1 на цени, започващи от 499.99 лева в брой или 22.99 лева на месец, в комбинация с тарифен план А1 ONE Unlimited 5XL.

Последният, но не и по важност, представител на серията е флагманът Xiaomi Mi 10T Pro. Той се отличава от другите два модела със своята изключително точна камера. С обективи от 108 + 13 + 5 мегапиксела, камерата нарежда модела сред най-добрите смартфони за любителите на фотографията в портфолиото на А1. В допълнение към това трябва да се спомене и възможността за заснемане на видео в 8К качество. Нещо, което доскоро беше немислимо за смартфон.

С Xiaomi Mi 10T Pro всеки може да се почувства като професионален фотограф срещу 599.99 лева в брой или 27.99 лева на месец, отново при подписване на двугодишен абонамент за тарифен план A1 ONE Unlimited 5XL.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама