Правителството никого не затваря, то си гледа изборите

17:03, 10 ное 20 / Политика 25 2170 Шрифт:
Антония Руменова Автор: Антония Руменова

Правителството отказва да въведе по-строги мерки въпреки нарастващия брой заразени с COVID-19, а според евродепутата и член на Европейската народна партия Радан Кънев това се случва, понеже управляващите се интересуват повече от предстоящите парламентарни избори, отколкото от здравето на хората.

Коронавирусът в България: Доц. Мангъров влиза в битката с COVID-19

"Това не е умереност или разум, а пълна безотговорност. То е и бягство от необходимите икономически решения - правителството никого не затваря, никому не дължи компенсации... то си гледа изборите и си къта предизборната "мазнинка" в бюджета, защото с нея трябва да си купи гласове след няколко месецапише Радан Кънев във Facebook.

Той е на мнение, че докато директорите решават дали ще се учи присъствено или дистанционно, ресторантьорите решават дали са дневно или нощно заведение, а кметовете преценяват за всичко останало медиците ще изживяват истински професионален и личен кошмар.

"Власт и отговорност е нужна в кризисна ситуация. Днес трябват решения - отлагането и замазването с хитроумни лафчета не помага. Но днес власт няма. Има анархия, която вчера струва над сто живота за един ден", завършва Радан Кънев.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама