Том и Джери отново на голям екран

10:40, 18 ное 20 / Култура 25 4968 Шрифт:
Антония Руменова Редактор: Антония Руменова

Любимите на всички котка и мишка подновяват лудориите си в Ню Йорк, пише "Variety". Компанията "Warner Bros. Pictures" представи скоро трейлър на предстоящия нов филм „Том и Джери“, чиято премиера е предвидена през 2021 г.

„Том и Джери” навърши 80 години

Докато титулярните персонажи са анимирани в подобен стил като в оригиналния анимационен сериал, новият филм се разминава с традициите, включвайки живи актьори и реални декори. Главен герой е Морец - организатор на събития, нает от хотел за организиране на сватба, но също така от него се очаква да премахне досадната мишка Джери, превърнала хотела в своя резиденция.

Сценарият е на Кевин Костело и е базиран на класическите герои на Джоузеф Барбара и Уилям Хана. „Том и Джери“ съживява десетилетното съперничество след като котарака Том е привлечен да помогне за премахването на Джери от помещенията преди датата на сватбата. Следват епизоди на неуспешните опити на котката да хване изобретателния мишок, пише БГНЕС.

Снимка: Twitter/ Tom And Jerry Movie

Двамата врагове скоро трябва да се научат да си сътрудничат с персонажа на Морец, тъй като осъзнават, че някой от персонала на хотела работи активно срещу тримата. И след 80 години на съперничество двамата правят нова стъпка в партньорството между котките и мишките.

Филмът е последният от дългата поредица филми за Том и Джери, като първите епизоди датират от 1940 г.

В него участват Майкъл Пеня, Роб Дилейни, Колин Йост и Кен Йънг. Режисиьор е Тим Стори.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама