Посланията на политиците за Деня на християнското семейство

09:09, 21 ное 20 / Политика 25 2077 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini
Във времената на криза семейството е това, което ни крепи, написа в профила си във Facebook премиерът Бойко Борисов по повод днешния християнски празник.
"На Въведение Богородично - Денят на християнското семейство, пожелавам здраве и сили! Във времената на криза семейството е това, което ни крепи. Нека бъдем отговорни в своите действия и да пазим близките си. Каквото зависи от нас ще го направим, за да преминем и това изпитание!", заяви Борисов. 
 
 
 
"Семейството е първото и най-добро училище по доброта, добродетели и грижа за околните", написа председателят на парламента Цвета Караянчева в профила си във Facebook.
 
 
 
Поздрав по случай Деня на християнското семейство отправи и председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов. "Семейството е огнището, което винаги ни топли, независимо колко далеко сме от него! Обичайте и бъдете обичани! Честит, щастлив и светъл ден на християнското семейство!", написа той в профила си във Facebook.
 
 
Лидерът на българските социалисти поздрави всички за Деня на християнското семейство с пост във Facebook. "Нека пазим ценностите на християнското семейство. Няма нищо по-мило и скъпо от семейството. Нека пазим традициите и ценностите на християнското семейство от неспиращите опити те да бъдат подменени и да възпитаваме децата си в духа на тези ценности", написа Нинова.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама