Борисов: Не лъжа от джипката

16:27, 28 ное 20 25 3414 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Редактор: Юлиан Тодоров

Премиерът Бойко Борисов отново тръгна на инспекция през уикенда. За пореден път е в Родопите, за да инспектира ремонти на междуградски пътища. Заедно с него са министърът на образованието Красимир Вълчев, министърът на финансите Кирил Ананиев и зам.-министърът на регионалното развитие Николай Нанков.

Край село Рохлева премиерът спря при група хора, на които обеща, че след ремонта на пътя, ще бъде изградена и подпорна стена.

„Моите опоненти казват, че лъжа народа. Като обещаваме, аз не ви лъжа от джипката. Като обещаваме училища, се отпускат пари”, заяви премиерът, цитиран от Нова телевизия. 

Борисов отиде и до местнотоучилище в село Бирково, за да види извършения в него ремонт. Там реши да коментира информацията за кредитния рейтинг на страната, потвърден от "Standard & Poor's". Той почерта, че е "вадил страната от големи кризи", отвърщайки на думите на Радев, че Бюджет 2021 ще бъде пагубен за българската икономика.

Standart & Poor's потвърди рейтинга на България със стабилна перспектива

"Всеки път, когато президентът Радев се обади и така му потече злобата, през нощта излиза световна рейтингова агенция и казва какво мисли за България. България се развива правилно, харчи в зависимост от пандемията толкова, че и бизнесът, и хората, и пенсионерите да имат повишени дори доходи в кризата. Последни затворихме, за да може икономиката да расте. Сега затваряме за 3 седмици и ще отворим за празниците, за да могат хората да си отдъхнат психически. Това е като на фронта. Не случайно казваме, че е война", каза Борисов.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама