Бобокови посочиха човека, който според тях е искал бизнеса им

19:03, 29 ное 20 25 3843 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Единственият човек, който е искал да придобие бизнеса ни, се казва Пеевски. Но човекът, който е организирал всичко, е Бойко Борисов. Това заяви в интервю за bTV  бизнесменът Пламен Бобоков.

„Човекът, който е организирал цялата интрига, този, който всички познават като прекрасен актьор в последните 10 години управление, той е поне за 10 „Оскар”-а за главна мъжка роля, този човек е Борисов. Всички знаят. Той сега се опитва да се изживява като режисьор. Мисля, че Пеевски само се е опитвал да се възползва - той е такъв, той хваща момента. Видял е, че Борисов е тръгнал нещо да прави срещу нас и е решил в последния момент да се възползва“, допълни Пламен Бобоков.

Атанас Бобоков излиза от ареста срещу рекордните 2 млн. лв.

На въпрос как Пеевски иска да вземе бизнеса им, Атанас Бобоков отговори: „Много просто. Блокира банковото финансиране. Когато избухне в медиите тази бомба: „Братя Бобокови – организирана престъпна група, „Монблан”, „Приста Ойл”.

Попитан откъде има информация, че Пеевски иска да им вземе бизнеса, Пламен Бобоков отвърна: „Имаме си канали. В тази държава всичко се знае. Не можеш в тази 7-милионна държава да скриеш нищо. Някой път по-рано, някой път по-късно се разбира всичко. Няма как да се скрие, и Борисов не може да се скрие. Според мен Борисов е страдащ от някакво болезнено чувство за страх - той е много страхлив човек, изпитва страх и ужас от това, че е възможно всичко, което е причинил на хората, да му се върне“.

Откриха над 17 хил. тона отпадъци в разследването срещу Бобокови

На въпрос каква е ролята на Борисов в това, техният бизнес да бъде придобит от Пеевски, Пламен Бобоков отоговри: „Никаква. Вижте накъде върви цялата медийна машина около него, всичките тези внушения – че ние сме приятели с Васил Божков, Васил Божков искал да сваля правителството, там са Бобокови. Радев излезе, значи тук всичко е ръководено от Радев, някакви глупости за КГБ, пълни простотии. Мисля, че Пеевски само се е опитвал да се възползва, той е такъв, той хваща момента. Той е видял, че Борисов е тръгнал нещо да прави срещу нас и е решил в последния момент да се възползва. Аз не мога да вляза в главата на този човек (бел. р. Бойко Борисов). Както казах – там е патология, там трябва да се намесят хора, специалисти, експерти“, каза още Пламен Бобоков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама