Големите кавички

11:00, 30 ное 20 / Големите кавички 25 3247 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (23 - 27 ноември)

Единственият човек, който е искал да придобие бизнеса ни, се казва Пеевски, но човекът, който е организирал всичко, е Бойко Борисов...Човекът, който е организирал цялата интрига, този, който всички познават като прекрасен актьор в последните 10 години управление, той е поне за 10 „Оскара” за главна мъжка роля, този човек е Борисов. Всички знаят. Той сега се опитва да се изживява като режисьор”. Думи на бизнемсена Пламен Бобоков в първото му съвместно интервю с  брат му Атанас Бобоков, който миналата седмица бе пуснат под гаранция срещу рекордната сума от 2 млн. лв.

„Борисов, Пеевски и Гешев е триумвиратът, който управлява”, посочи още Пламен Бобоков. По думите му премиерът е лъжец и манипулатор.

„Предполагам, че нещата намерени в неговите чекмеджета са негови, а той отрича това. Борисов не може да се скрие. Той е много страхлив човек, изпитва страшен ужас от това, че това, което е причинил на хората, може да му се върне”, каза още бизнесменът.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама