Няма политическо действие, което да съм предприел в услуга на мен или семейството ми

23:32, 09 дек 20 / Политика 25 4316 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Нямам никаква зависимост, участвайки в политиката съм защитавал интересите на държавата, каза председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов пред Генка Шикерова в предаването „Алтернативата“ по TV 1. „Няма нито едно действие, което да съм предприел и да е в услуга на мен или на членове на семейството ми. И към настоящия момент, когато не бях активен в политиката, в продължение на последната една година-година и половина, няма нито един човек, който да е казал: ето този бизнес аз съм си го взел за моето участие, което съм направил в политиката или да имам нещо, което ме свързва с определени фирми или компании. Няма такова нещо“, заяви Цветан Цветанов.

ДПС е една от причините Цветанов да излезе от ГЕРБ

Участвайки в политиката съм защитавал интересите на държавата и респективно на структурите на политическата партия, която съм представлявал. Когато сме получили доверието на хората трябва да дадем съответния отговор с политики, които трябва да правимИмаше разминавания във вижданията ни с премиера Борисов и една от темите беше ДПС“, посочи той и допълни, че именно демонтирането на хегемонията на ДПС е цел на партията.

Непроменена е позицията за оставки на главния прокурор Иван Гешев, на министър-председателя Бойко Борисов и разпускането на сегашния действащ парламент с председател Цвета Караянчева, съобщиха от пресцентъра на Републиканци за България. 

Цветанов потвърди усещането за управление на триумвират в лицето на Борисов-Гешев-Пеевски.

Попитан какви са били отношенията му с Делян Пеевски категорично отговори: „Никакви!“. Не съм имал никакви отношения, които да са ме превръщали в зависим човек“, каза още Цветан Цветанов и допълни: „Нямам никаква зависимост и не съм имал отношения с Пеевски. Ако съм имал някакви отношения днес може би щях да съм партньор в някой от бизнесите или да бъда бизнесмен с развиващ се бизнес, както го правят някои“.

Цветанов: В политиката понякога не е зле да те подценяват

Съвестта ми е чиста, винаги съм гледал хората в очите и нямам никакви притеснения. Нито съм откраднал нещо, нито съм злоупотребил с власт“, коментира Цветанов.

Относно спекулациите за близост между него и Цветан Василев председателят на ПП „Републиканци за България“ заяви, че го е виждал два пъти в живота си.

Напишете коментар
Коментари: 6
1 Анонимен 07:49, 10 дек 20

На никой не му прави впечатление с какъв апартамент се сдоби секретарката на Бойко,обаче е голяма работа че Цецо си е заменил апартаменти за да получи един по-голям. И без лупа се вижда ,че Цветанов беше изхвърлен от ДПС.Сега ПДС и Пеевски правят каквото си искат,но хората са се вторачили в някакъв апартамент.

2 Чихи 09:20, 10 дек 20

Факт , е че по негово време ,корупцията беше най-ниска! Успя да спре отвличанията у поръчковите убийства! Тук виждаме един нов Цветанов, помъдрял и готов да Води!

3 Boris 13:10, 10 дек 20

Борисов е този със зависимостите от ДПС и след като Цветанов беше дискредитиран това си пролича много ясно.

4 Анонимен 14:46, 10 дек 20

Който има нещо общо с Цветан Василев, страда!

5 Иван 17:36, 10 дек 20

Цецо Цветанов е като Христо Иванов – ако няма келепир, няма да е в политиката! И двамата търсят само това!

6 Анонимен 18:45, 10 дек 20

Както и да го въртим, Цветанов е независим. Друго е интерсно в случая - как, в момента, в който Бойко го отсрани, на повърхността изплува голата обвързаност между ДПС и Борисов...

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама