Благотворителна продажба на календари стартират от Фондация „Евелин Дуков“

10:20, 11 дек 20 25 2438 Шрифт:
Редактор: Галя Бениету

Благотворителна продажба на календари с картините на Маестро Климент Атанасов стартират от Фондация „Евелин Дуков”. Това съобщиха от ОДМВР - Бургас. Минималната цена за един календар ще бъде 25,00 лв., но всеки който желае може да заплати и по-голяма сума. Събраните парични средства ще бъдат дарени на Община Царево и Община Бургас, които от своя страна целево ще закупят тестове за наркотични вещества за нуждите на „Пътна полиция” – Царево и Бургас.

Благотворителната инициатива е част от превантивната кампания на Фондация „Евелин Дуков”, която отбеляза на 3 декември три години от трагичната смърт на Евелин Дуков. Управителният съвет на Фондацията е взел решение да присъди призове "ПОСЛАНИК НА ДОБРОТАТА" на следните лица, които са подпомогнали последната им кампания:

- Маестро Климент Атанасов
- Димитър Николов - кмет на Община Бургас
- Калоян Калоянов - директор на ОДМВР - Бургас
- Палмен Николов - началник сектор "Пътна полиция" при ОДМВР - Бургас
- Георги Лапчев - кмет на Община Царево 
- Красимир Киров - началник на РУ - Царево
- Димитър Шаренков - ПИ ПК към РУ Царево
- Росица Димова - председател на Общинския съвет по наркотични вещества - Бургас

От Фондацията заявяват, че поради необходимостта от спазването на противоепидемичните мерки през 2020 година официално събитие няма да се организира. Призовете ще бъдат връчени в индивидуални срещи след 10 декември. Към осемте отличени от Фондация „Евелин Дуков“ отправят следното послание : „Благодарим Ви искрено за съдействието, отзивчивостта и ангажираността към каузата ни! Избрахме за Вас призът „Посланик на добротата“, защото считаме, че дейността Ви е мисия, а съвместната ни работа - кауза, за която си заслужава всички да се борим!“

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама