Ляв прав в „стъклената брадичка“ или на какво ще разчита Кобрата?

12:10, 12 дек 20 / Спорт 25 2500 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова
Еуфорията преди така чакания боксов мач между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа еуфорията нараства все повече. Мачът носи на българската публика и едно нововъведение - няма да бъде излъчван по нито един от родните тв канали. Английската интернет платформа DAZN ще предава срещата, а феновете ще трябва да платят 3 лв. абонамент, за да ползват услугата.
 
Въпреки това обаче от DAZN искат български коментатор да коментира за родната аудитория и избират Огнян Георгиев. Оги от своя страна кани и своя ментор Камен Петров и двамата вече са в Мюнхен. 
 
Огнян се включи в "Ники Кънчев шоу" точно от германския град, където ще застане зад микрофона тази вечер.
 
Коментаторът е убеден, че Джошуа няма да си позволи никакво подценяване, тъй като миналата година си изпати от това срещу Анди Руиз. Още нещо - ако британецът победи, след това ще се изправи два пъти срещу Тайсън Фюри. В цифрово изражение тези два мача ще донесат на Джошуа близо 30 милиона долара.
И двамата боксьори ще подходят търпеливо към мача, смята Огнян Димитров, първите два рунда е много вероятно да преминат в разузнаване.
 
Силна страна на Кобрата е умението му да разпределя силите си така, че и към десетия рунд още да бъде свеж. Пулев ще разчита на най-верните си оръжия - левия прав и комбинацията ляв-десен. 
 
А къде е слабото място на този уникален атлет Джошуа? Това е "меката брадичка", разкрива коментаторът на мача. Самият Огнян Георгиев пък имаше честта и удоволствието да направи интервю с Джошуа за "България Днес".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама