Григор Димитров и Лола вече не крият връзката си

19:40, 27 дек 20 / Спорт 25 3748 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Григор Димитров и Лолита Османова вече не крият връзката си... и изглежда са посрещнали Коледа заедно. Или поне за това можем да съдим от активността им в социалните мрежи. Двамата публикуваха идентични сторита в профилите си в Instagram от подготвената трапеза за празничната вечеря, съобщи bTV.

Лола, която е дъщеря на руския олигарх с бизнес в сферата на енергетиката Елдар Османов, се появи около Димитров преди близо два месеца. Тя заемаше място в неговата ложа по време на мачовете му от последния турнир за сезона, в който той взе участие - надпреварата във Виена. Двамата наскоро потвърдиха, че са заедно с обща снимка от разходка.

Лола е на 25 години, живее в Монако, където и българинът, и е тренирала тенис в детските си години. Контузия обаче я кара да спре да преследва професионални върхове. Вместо това започва да се занимава с мода и издаване на списание за луксозни стоки. Красавицата има един брак зад гърба си - със сина на друг милиардер Алберт Авдолян (собственик на телекомуникационна компания) - Гаспар.

Лолита е третата жена, с която Григор афишира романтична връзка, откакто е добре познат за медиите. Преди нея той бе с Никол Шерцингер и Мария Шарапова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама