Павел Колев напуска „Левски“

17:44, 05 яну 21 / Спорт 25 2888 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Изпълнителният директор на „Левски“ и председател на Управителния съвет Павел Колев входира своята оставка. Той ще напусне тази длъжност, след като ръководството на „сините“ намери негов заместник. 

Новината обяви самият той след днешното заседание на Управителния съвет. Колев си тръгва от „Герена“ след две години на поста, които бяха и най-тежките в историята на клуба.

Той обясни, че е взел решението още през лятото, когато бе сменен и собственикът на отбора, но е помолен да остане на поста до края на 2020 г.

Наско Сираков отчете половин година начело на „Левски”

„От тук-нататък това, което ще последва, е да се номинира нов изпълнителен директор и да се изчака неговото вписване. Докогато това стане, аз оставам на позицията... Не съм аз човекът, който трябва да посочи своя наследник. Това е доста отговорна позиция, не е лесно, има много предизвикателства, самата обстановка около клуба е сложна“, коментира Колев, цитиран от БГНЕС.

Той обяви, че е приел ново професионално предизвикателство, макар и да не разкри какво е то.

Снимка: БГНЕС

Няма как човек да съжалява, че е работил в клуба на сърцето си. Меко казано времената бяха интересни. Мисля, че беше безценен опит за мен, най-вероятно и аз съм направил грешки, но се надявам, че съм дал всичко от себе си. Истината е, че имам ново предизвикателство пред себе си, което не беше редно да откажа. От друга страна става дума и за психическа умора, както и трезва оценка, че клубът има нужда от нова енергия“ , обясни директорът в оставка на „Левски“.

Колев заяви, че най-тежкият период за „сините“ вече е отминал и уточни, че се водят разговори с още един потенциален спонсор на клуба, но за момента те не са на финалната права. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама