Трагедия в Мездра: 8-годишно дете бе намерено мъртво

10:30, 09 яну 21 25 2763 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

8-годишно дете бе намерено мъртво на улица в Мездра около 17 ч. вчера вечерта. В Спешния център в града е констатирана смъртта на момченцето.

Образувано е досъдебно производство, като се разследват две версии за трагичния край на детето - огнестрелна рана и инцидент с пиратки. В момента се провежда аутопсия и след нея ще бъде известна причината за смъртта, съобщи ръководителят на Окръжна прокуратура във Враца, цитиран от bTV. Задържан по случая е бащата на приятеля на загиналото дете.

Простреляха жена на новогодишно хоро в Ловеч

Детето е открито от свой близък. На място веднага са извикани екипи на спешната медицинска помощ и полицията. Преди да бъде намерено мъртво момчето е отишло да си играе в дома на съседско дете.

Снощи детето е откарано в Бърза помощ с огромна рана на шията. Според един от близките на семейството става дума за стрелба с ловна пушка. Очевидци разказват, че детето е било само по слипове, когато е било изведено навън мъртво след инцидента. Хората предполагат, че инцидентът е станал вътре в къщата. Съседка разказва, че не е било пиратка, а се е чул изстрел. То е починало почти веднага. Работи се по различни версии. Детето е кръстено на бившия депутат от Коалиция за България Тома Томов, съобщава БГНЕС. 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама