Големите кавички

11:20, 11 яну 21 / Големите кавички 25 2862 Шрифт:
Ирина Иванова Автор: Ирина Иванова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (4 - 8 януари)

Да, съединението ражда силата, компромиси са нужни, но компромисът не може да бъде обект за закъсняла консумация от събудени вчера индивиди и службогонци. Компромисът има граници. Това, което направихме, не подарявам никому. Обувалка на прясно събудена съвест няма да бъда. Заставам зад всеки съзнаващ нещастието от открадната от нас държава. И знам, че не съм сам“, коментира проф. Велислав Минеков по повод отсъствието си от консултациите при президента Румен Радев за предстоящия парламентарен вот.

На срещата "Отровното трио, заедно с лидера на гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова предложиха да има гражданска паралелна ЦИК. 

Припомняме, че за разцепление в Триото се заговори още в края на декември, когато скулпторът Велислав Минеков обяви в своя профил във Facebook, че ако до 23 декември не се случи обединение с останалите извънпарламентарни сили възнамерява да прекрати своето "политическо и гражданско съучастие". 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама