Българка с отличие за най-добри онлайн концерти

19:30, 19 яну 21 / Култура 25 3429 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

На най-големия международен сайт за „Евровизия“ Виктория Георгиева беше отличена за своята поредица от онлайн концерти. Българката спечели наградата в категория “Best Home Concert” (“Най-добър домашен концерт”) в седмите годишни отличия “Vision Music Awards”. Потребителите на популярния портал Wiwibloggs ѝ отредиха първото място с около 10% от всички получени гласове тази година, съобщи БНР.

Виктория беше отличена в още две категории - “Best Interior Design” (“Най-добър интериорен дизайн”) и “Best Quarantine Couture” (“Най-добър стил по време на карантината”).

Избраха българската песен за Евровизия 2020

Българският представител на „Евровизия“ 2020 и 2021 изнесе своя първи онлайн концерт от дома си в София през март 2020 г. и се превърна в първия артист от отмененото издание на конкурса, който зарадва публиката с подобно събитие. Тогава тя изпя за първи път на живо “Tears Getting Sober”, песента с която трябваше да представи България на миналогодишното издание на конкурса.

Wiwibloggs е най-посещаваната независима медия за „Евровизия“ в света с десетки хиляди последователи. Създаден през 2009 г., сайтът и до днес не спира да отразява всичко ново и актуално около конкурса и участниците в него. През април 2015 г. Wiwibloggs печели награда за топ блог в Обединеното кралство в сферата на изкуства, култура и развлечения.

„Евровизия“ 2021 ще се проведе в Ротердам на 18, 20 и 22 май.

Пълен запис на концерта на Виктория от 28 март:

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама