Мангъров е номиниран за депутат

15:28, 27 яну 21 / Политика 25 3577 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Доц. Атанас Мангъров е номиниран за народен представител на предстоящите парламентарни избори от АБВ, съобщи лидерът на партията Румен Петков, цитиран от Агенция „Фокус“.

Доц. Мангъров е педиатър и ръководител на Covid-отделението на Инфекциозна болница в София. От появата на коронавируса у нас той е върл противник на предприетите от правителството мерки. „Това не е особено опасна инфекция. Не всички, които се разболеят, ще умрат“, каза той в началото на извънредното положение миналата година. Името на доцента беше спрягано за листите на АБВ отдавна, тъй като той присъстваше на няколко публични изяви с ръководството на партията в страната.

Доц. Мангъров работи на половин заплата

Сред останалите предложени кандидат-депутати от АБВ в сектор „Спорт“ са Антон Коджабашев, Георги Сталев и Цветан Антов, в сектор „Образование“ -  Камен Семенлийски, Ирена Михайлова и Силвия Лецкова, в сектор „Благоустройство“ - Александър Стефанов и Руска Стефанова, в сектор „Икономика“ - Любомира Ганчева и Даниел Илчев, в сектор „Наука“ - Любомир Халачев и Пламена Заячка, и в сектор „Култура“ - Веселин Плачков.

Румен Петков твърди, че е провел личен разговор с всеки от номинираните и те са се съгласили информацията да бъде оповестена.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама