Валери Симеонов размаха пръст на протестиращите ресторантьори

15:47, 27 яну 21 25 2719 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Коалиционният партньор в управлението Валери Симеонов реши да удостои с вниманието си стотиците ресторантьори, протестиращи под прозорците на Министерския съвет и парламента. Видео, разпространявано в социалните мрежи, показва как Симеонов отваря прозорец на четвъртия етаж на сградата на НС, вдига ръка и сочи с пръст към недоволните.

Заведенията на протестна дискотека, властта не отстъпва

Далечното разстояние не дава възможност да се каже със сигурност дали лидерът на НФСБ показва среден пръст или отправя друг жест към недоволните. Пред Mediapool обаче самият Симеонов потвърди, че е вдигнал пръст към част от протестиращите, но не среден пръст, а показалецът си. Целял с жеста да попита част от протестиращите къде им е разсъдъкът. Той подчерта, че е един от политиците най-много подкрепящ бранша.

"Долу имаше протест, основно ресторантьори, собственици на барове, които никой друг политик не е поддържал толкова, колкото аз. Но в края, откъм президентството, имаше една група, която правеше неприлични жестове към прозореца. Показах към тях с показалец, главичка, мозък, за да ги питам къде им е акълът", коментира Симеонов.

Протестиращите ресторантьори искат заведенията им да бъдат отворени от 1 февруари, а не от 1 март при 50% капацитет, както предвижда заповедта на здравния министър Костадин Ангелов.

Напишете коментар
Коментари: 12
1 Хефест 16:53, 27 яну 21

Слез долу бе пергиш и го покажи сред тълпата този пръст. Ще ти счупим цялата ръка помияр нещастен. Бива такова отношение, ама такова като твоето е недопустимо.

2 Анонимен 16:53, 27 яну 21

Това трябва да спре няма как да се търпи това повече защо не излезе на вън пред хората да го направи ? тогава самите полицай дето ги пазят ще го пребият камоли за народа !

3 Възпитание 16:56, 27 яну 21

Много си отворен от прозореца, след тази проява дали ще останеш в политиката. Незабавно да те изкарат от сградата и тълпата долу да реши съдбата ти

4 Валери Симеонов 16:57, 27 яну 21

НЕКА ВИ ТЪПАНАРИ АЗ СЪМ НАД ВАС !!!

5 Карамфил 16:58, 27 яну 21

Бива ли народа да получава подобно отношение от политиците си ? Това не е нормално, ние ги избираме, ние им плащаме заплатите, те са там за да служат на нас ! Неприемливо е когато хора изразяват недоволство да им се отвръща с такива арогантни жестове.

6 Плужек 16:58, 27 яну 21

Много закъсня народа с твоето пребиване. Отдавна да го бяха сторили, тези пръсти май не са ти нужни. Вулгарна мижитурка, дали са ти малко имунитет и се помисли за много отворен

7 ко не 16:58, 27 яну 21

Само да не си под нас скоро тикво

8 Оставка 17:00, 27 яну 21

Това се казва политик странно е че ни сравняват с други страни е ЕС но аз такова нещо не съм виждал там .

9 Анонимен 17:01, 27 яну 21

Вижте го тоя грозен бухал как си стои в кабинетчето и се подиграва с народа си. Защо не излезе като е толкова отворен да видим дали ще размахва средни пръсти.

10 Иван от Кьолн 17:05, 27 яну 21

Валери е долен лъжец калинка мая салама в черна боя

11 Крумови закони 17:05, 27 яну 21

Утайка гадна, заслужаваш да те върже, за два коня и да ги накараме да бягат в противоположни посоки

12 Симеонов тясно дупе 17:08, 27 яну 21

Този пръст още смърди на фекалии където си си го извадил изотзад

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама