Кола прелетя с 237 км/ч по магистрала „Струма”

16:58, 01 фев 21 25 2482 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Автомобил, движещ се със скорост 237 км/ч при ограничение 110 км/ч, е бил засечен на магистрала „Струма”. Колата е собственост на лизингова компания, уточниха от областната дирекция на полицията в Кюстендил.

Водачът е 43-годишен софиянец. Грози го глоба от 1450 лева.

Интересното е, че нарушението е в същия участък на АМ „Струма“ при Бобошево, където преди две години е засечен друг водач, пак от София, който се движел с 277 км. в час. Неговата санкция тогава беше 1500 лева.

Общо нарушенията на скоростните ограничения в извън населено място за Кюстендилския регион при провежданата полицейска операция за контрол на скоростта са 112, в населено място - 1.

Санкционирани са петима водачи за водене на разговори по мобилен телефон по време на управление, 31 са нарушили пътни знаци и маркировка, четирима пешеходци са санкционирани за неправилно пресичане, шестима – за неползване на колани. Установени са двама водачи да управляват след употреба на алкохол и двама неправоспособни, трима са били без задължителната застраховка „Гражданска отговорност“, предаде БНР. 

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама