Водещ от „Bulgaria ON AIR“ сменя Антон Хекимян в „Тази сутрин“

17:30, 12 фев 21 25 3546 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

От 1 март форматът на сутрешния блок на bTV „Тази сутрин“ ще има нов водещ и това е лицето на ранния блок на телевизия „Bulgaria ON AIR“ - Златимир Йочев, който вече е напуснал и репетира в bTV, съобщава „Сега“, като се позовава на вътрешна информация от работещи в медията. 

След Венелин Петков и Гена Трайкова напуска bTV

Преди да се премести в „Bulgaria ON AIR“, Йочев бе водещ на централната емисия новини на БНТ, а след това работи и в закритата телевизия BIT.

От медията посочват, че предаването ще има нов формат. В него ще има повече от един водещ, но все още не се знае дали досегашният титуляр Антон Хекимян ще продължи да участва като лице на „Тази сутрин“, или ще се занимава само с останалите си нови функции. 

Снимка: bTV Media Group

Чешкият бизнесмен Петр Келнер купи и "Теленор"

В новия вариант на „Тази сутрин“ от следващия месец със сигурност ще продължи да участва и Биляна Гавазова, чиято рубрика се казва „Чети етикета“. Според медията е възможен и вариант и други репортери да получат поле за изява в сутрешния ефир на телевизията.

Най-богатият чех купува bTV?

Припомняме, че края на миналата година телевизията бе продадена на PPF Group и чешкия милиардер Петр Келнер. През декември миналата година Мартин Швехлак замени Флориан Скала като главен изпълнителен директор. А Маргарита Александрова, която бе директор „Програма“, бе заменена от Христо Хаджитанев. Постът на Венелин Петков пък като директор „Новини, актуални предавания и спорт“ бе поет от водещият на “Тази сутрин” Антон Хекимян. Към настоящия момент все още той е водещ на блока.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама