Жени Калканджиева „краси“ листата на ВМРО в Хасково

11:41, 28 фев 21 / Новият парламент 25 3199 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Бившата манекенка Жени Калканджиева влиза в листата на ВМРО в Хасково. „Жени Калканджиева е на последно място в листата. Тя краси листата и със своето присъствие дава своята подкрепа за кандидатите на местната областна структура на ВМРО“. Това обяви лидерът на партията Красимир Каракачанов в ефира на bTV.

През последните години Мис България 1995 се забърка в не е един и два скандала. Миналата година тя влезе в ареста след съседски скандал, а малко преди това съпругът ѝ бе задържан за пообой над съсед.

Каракачанов коментира и друго популярно лице в листите на ВМРО - актрисата и съпруга на евродепутата Андрей Слабаков - Ернестина Шинова, като заяви, че тя от години помага на партията.

В листите на ВМРО: Напуснали БСП и бивш водещ в Нова

Кристина Димитрова, Искрен Пецов и агент Тенев също влизат в листите

Естрадната певица Кристина Димитрова е част от листата на ВМРО в Кюстендил и 23-и МИР София. Искрен Пецов е сред лицата в 24-и МИР и в София - област, а светският хроникьор Иван Тенев, станал известен в обществото като „Агент Тенев“, ще води битка редом с него в 24-и МИР, съобщиха от партията.

Те са представители на партия „Средна европейска класа", които подписаха споразумение за подкрепа с войводите за парламентарните избори. ВМРО получи подкреп и от Съюзът на патриотичните сили „Защита“, както и от бившия партньор на БСП  - Земеделски съюз „Александър Стамболийски“.

 

 

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Лили 12:53, 06 апр 21

Боже,какво падение!Тази алкохоличка да стане депутат!!Ужассс!

2 Тина 12:57, 06 апр 21

Евгения Калканджиева депутат!Ужас, тази провалена жена,която хората от блока в който живее искаха да я изгонят,поради лошо държание и постоянни викове и крясъци,която не си гледа детето!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама