„Или президентът лъже, или го лъжат“: Здравният министър не бил „карантинирал“ Шипка

12:32, 04 мар 21 / Политика 25 3178 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Лъжа е, че е било забранено да се проведе празненство на връх Шипка по случай 3 март, заяви здравният министър Костадин Ангелов в отговор на речта на държавния глава, в която той каза, че управляващите карантинират националната памет.

Искри между президента и премиера: Забрани ли властта посещението на Шипка?

Има два варианта – или президентът лъже, или лъжат президента, допълни Ангелов и прочете писмото, което е изпратил до президентството за честванията на Шипка.

„В писмото, което аз съм написал до дирекция „Държавен протокол“ казвам следното: „Предвид значимостта и символиката на националния празник на Република България 3 март, считаме, че провеждането на празнични събития следва да бъде позволено, но ограничено до провеждане на открито“, каза министърът, цитиран от bTV.

Отменят тържествения ритуал на Шипка за 3 март

Кажете ми кое беше забранено на 3 март? Имаше ли пропускателен пункт? Имаше ли органи на РЗИ? Имаше ли наказани, защото са там?. Много ми е трудно да обяснявам лъжите на хората, които ги изричат, не ми се иска да коментирам думите на президента", коментира здравният министър по време на днешния брифинг и припомни, че миналата година пак е имало подобен проблем.

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонименникой 14:11, 04 мар 21

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4308223129222292&id=181854041859242 ПКП рано, рано на 3 март обясни решението ви, лъжци

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама