Слънце в неделя

07:00, 07 мар 21 25 1741 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

През деня над Западна и Централна България ще преобладава слънчево време, повече облаци ще има над източните райони. Ще е почти тихо. Минималните температури ще са между минус 4 и 1 градуса, а максималните - между 6 и 11 градуса.

Над Черноморието облачността ще е променлива. Ще е почти тихо. Максимални температури на въздуха: 5-7 градуса. Температурата на морската вода е 7-9 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините облачността ще се разкъса и намалее, в масивите от Западна България - до слънчево време. Ще духа умерен югозападен, по високите и открити части - и силен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - около 0 градуса, на 2000 метра - около минус 5 градуса.

В понеделник ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Ще има променлива облачност, над много райони - намаляваща до предимно слънчево. Дневните температури ще се повишат. Във вторник вятърът чувствително ще отслабне, на места и ще стихне, а по-късно ще се смени с източен. Ще започне да прониква по-студен въздух, повече ще се понижат температурите в Северна България. Облачността ще се увеличи, в крайните западни райони ще завали дъжд, към вечерта ще преминава в сняг.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама