„Демократична България“ издига пилон с българския флаг на Росенец

12:30, 14 мар 21 / Новият парламент 25 2641 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

„Демократична България“ ще издигне на плажа на Росенец пилон с българския флаг, след като Върховният административен съд определи, че ивицата трябва незабавно да бъде вписана в кадастралната карта като плаж, а не като земеделска земя. Това обяви съпредседателят на обединението и водач на листите в 25 МИР-София и в Пловдив Христо Иванов от своя Facebook профил, съобщиха от пресцентъра на „Демократична България“.

Съдът отказа да спре вписването на „Росенец“ като плаж

Това, което виждате тук е една империя от лъжи и подчинение на българските институции. Ние сме тук, защото мястото е емблематично за целия модел, по който държавата мачка едни и обслужва други - мачка нас и вас и обслужва Доган и неговите приятели в задкулисието. Това е емблема за това как България може да започне да се връща обратно към реалността и простият принцип е един закон за всички, заяви Иванов.

Снимка: „Демократична България“

„Въпросът е кой държи българския суверенитет - дали народът чрез своите институции, или мафията, чийто почетен председател се казва Ахмед Доган. Защото българският трибагреник не е просто парче плат, той е символа на нашия суверенитет и на нашата държавност. Именно затова е толкова важно да можем да сложим българския флаг там, където той беше поруган. Това ще бъде символна победа над задкулисието, каза още Иванов.

ВАС с позиция за „Росенец“: Не сме се произнесли нито за постройката, нито за пътя

Общинският съветник Димитър Найденов, който е втори в листата с кандидатите за депутати на „Демократична България“ в Бургас, заяви, че след определението на съда обединението ще продължи натиска над институциите. „Още в понеделник ще изискваме от кадастъра да нанесе този плаж на картата“, ангажира се той, като добави: „Битката за улицата и за достъпа до плажа минава през самия плаж. След като той бъде нанесен на картата, по закон до него следва да бъде осигурен достъп чрез улица“, каза още Найденов. 

Това място описа по най-добрия начин завладяната държава и всичко, за което се борим. Стигаме до тази марина, на която могат да завидят всички. Още през лятото българската прокуратура я обяви за незаконна и очакваме сега Бойко Борисов, докато обикаля с джипката, да мине, готови сме да му предоставим фадрома, и да я събори“, заяви водачът на листата на Демократична България в Бургас Ивайло Мирчев.

ГЕРБ със законова поправка, за да се запази част от Догансарай

Припомняме, че миналата година лятото от „Демократична България“ акостираха на плажа, а офицер на НСО поруга българският флаг, който от обединението се опитаха да поставят. Последва съдебна сага - за вписването на плажа, за събаряне на незаконни постройки, за осигуряване на достъп до плажа, която продължава.

Напишете коментар
Коментари: 16
1 Анонимен 13:44, 14 мар 21

Ицо много мазна физиономия имаш на снимката по горе продажник

2 Анонимен 13:45, 14 мар 21

Протежето на Борисов какво ли не прави да влезе в парламента

3 Анонимен 15:41, 14 мар 21

Герб номер две са Да, България

4 Флекс 15:42, 14 мар 21

Да си вдигнат задниците и да се омитат от политиката. Палячовци, нужда от вас нямаме и без вас ще се справим с реформата на България

5 Пломба 15:44, 14 мар 21

Дясната ръка на Бойко, Христо Иванов не е ли малко нагъл да се прави на патриот.

6 Грифон 15:44, 14 мар 21

Тези конски физиономии ли ще подкрепят хората? Отдалеч си личи колко са продажни и крадат идеи на други партии и после си ги приписват.

7 Парцали 15:46, 14 мар 21

И те искат да вземат пари от държавният фонд, но народа да не е глупав, че за вас да гласува.

8 Анонимен 15:47, 14 мар 21

"Демократична България" хем смучат държавни пари от българския данъкоплатец , хем са най-долу в йерархията. Ама то с тази пияница Христо, как няма.

9 Липа 15:48, 14 мар 21

Лика-прилика сте с Бойко Борисов, еднакъв фалшив пиар си правите като него. Хората го виждат това и знаят, че вие Демократична България сте грешен избор

10 Вършец 15:51, 14 мар 21

„Демократична България“ да акостират пред пандиза ще е най-разумното решение от тяхна страна

11 Сашко 15:51, 14 мар 21

"Да, България" пиявиците които смучат кръвчицата на системата.

12 Булонка 15:53, 14 мар 21

Поредните измекяри, дето искат да точат от държавните пари

13 Прегледайте се 15:53, 14 мар 21

Тия не са добре...
Наистина ли си мислят, че някой им вярва...

14 Панамера 16:08, 14 мар 21

Ужас тея мутри на Христо Иванов, подлогите на Бойко. Закрийте я тая мутренска партия, дъщерна на ГЕРБ

15 Асен 16:16, 14 мар 21

Със стари номера, нови избиратели не се ловят!

16 Анонимен 12:21, 15 мар 21

Квото и да се опитвате да правите, 4 % ще са ви много пак! Ще се молите за парламента, ама само отвън ще го наблюдавате!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама