Път на младите: Рапърът Марсо в листата на ДПС

11:18, 16 мар 21 / Новият парламент 25 10978 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Присъствието на рапъра Марсел Величков, по-известен като Марсо от „Мurda boyz“, в една от столичните листи на ДПС, вероятно е резултат от пореден „резонанс“ на почетния председател на партията Ахмед Доган или друг неразгадаем за публиката знак, но освежи видимо интереса в социалните медии към кандидатурата.

Както се очаква от един рапър, песните и клиповете с участието на Марсо често са нецензурни, пее се за наркотици. Сега обаче, в амплоато си на кандидат-депутат от ДПС, той става превъплъщение на мотото „рестарт на държавността“, пише Mediapool.bg.

ДПС представи кандидатите си за депутати, Пеевски липсва в тях

Като рап изпълнител имам скандален имидж, който много хора бъркат с реалността“, каза Марсо в понеделник в предизборно обръщение. „Част съм от листата на ДПС, партията, даваща път на младите, а аз съм ЗА младите, образовани, ентусиазирани и способни хора да работят и да се развиват в нашата държава, а не в чужбина. Като такъв моята цел е да пречупя образа на типичния политик. Няма какво да убеждавам, няма какво да обещавам, имам какво да покажа, като един бъдещ баща и аз искам по-добро бъдеще за нашите деца. Затова ви призовавам за рестарт на държавността – гласувайте за мен", казва той във видеото, публикувано в понеделник.

Напишете коментар
Коментари: 3
1 Анонимен 12:44, 16 мар 21

Децата ни слушат своите идоли от сцената, които ги призовават да взимат наркотици, да бъдат с леко поведение, да правят безразборен секс, да правят секс срещу облаги, да не спазват правилата, да се възхищават на символите на лесно изкараните пари и на още по-лесно изхарчените. В дискотеките умишлено се пуска силно музиката над нивото на възприятие. Така се блокират всички канали за комуникация с околния свят. Оптичната комуникация се блокира с тъмнината и ярко проблясващите светлини. Така остават единствено вкусовите рецептори с единствената възможност - консумация на алкохол или пушене на трева. Това е и единственият избор на такъв посетител - да намери някаква несъществуваща собствена реалност в опияненото си съзнание.

2 Анонимен 23:05, 18 мар 21

Тоз горе добре го каза, Марсо боклук

3 Роси 18:10, 16 май 23

Не Ви е Марсо виновен че децата Ви са такива

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама