Цветанов: ПП „Републиканци за България“ ще работи за подобряване жизнения стандарт на гражданите

09:38, 19 мар 21 / Новият парламент 25 1999 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

В политиката трябва да се дава алтернатива, а не да се осланяме на лични нападки. Затова бяхме първата политическа сила, която започна да представя своите секторни политики. От Републиканци за България
предлагаме съответните управленски решения и тези, които са достатъчно информирани, ни припознаха като партия, която спазва последователно евроатлантическите ценности и говори за политики, които са свързани с
център – дясно. Това каза председателят на ПП „Републиканци за България” Цветан Цветанов в ефира на „Здравей, България” по Нова телевизия.

Той заяви, че партията ще получи необходимата електорална подкрепа на предстоящите парламентарни избори„Уверявам ви, че това, което правим и което сме изградили през последните месеци, е цялостно хоризонтално покритие на политическа партия „Републиканци за България” на територията на цялата страна“, каза Цветанов, който води листите на партията в Благоевград и Велико Търново.

Цветанов призова да преодолеем страха си от коронавируса и да гласуваме

За разлика от някои други политически формации, нашите кандидати и водачи са достатъчно успели хора във всички области, в които са работили професионално”, подчерта председателят на партията.

Той даде заявка за участие в управлението, като изтъкна, че цел на Републиканци за България е прилагането и реализирането на реформи, които имат пряко отношение към подобряването на жизнения стандарт на
гражданите.

Относно коалициите в следващия парламент Цветанов каза, че: „Има червена линия – това е БСП, с която се разминаваме чисто идеологически, ДПС и ГЕРБ са едно цяло,  така, че не искам да говоря конкретно. В момента
знам къде е червената линия. По-добре да запазиш своята идентичност и да говориш принципни неща, а не след като преминат изборите да престъпиш своите принципи, които си лансирал”.

Републиканци за България не искат да са слагани под общ знаменател, с който ще се продължи непрозрачното харчене на пари и липса на политики, с които да се подпомага малкият и средния бизнес. Политикът е на мнение, че извънпарламентарните сили заявяват, че искат да бъдат алтернатива. Той смята, че може да се водят разговори и при препокриване на част от управленските акценти, може да се намери консенсус.

„Искаме да има много ясна политика относно лидерската позиция на страната ни в региона, в който се намираме. Смятам, че в момента по-големият акцент е да можем да възстановим парламентаризма”, добави
той.

Относно ГЕРБ, Цветанов смята, че след напускането му, подходът на партията към електората се е сменил. За пример той даде местните избори през 2019 година и случилото се по време на тяхното провеждане.

Напишете коментар
Коментари: 15
1 Бойко съм 10:21, 19 мар 21

Републиканци за България мислят за всеки един човек персонално! За това ще успеят, вярвам в това!

2 Анонимен 10:25, 19 мар 21

Браво и адмирации за г-н Вълнев и г-н Цветанов единствените политици който излизт по телевизора и сред хората за да коментират проблемите и техните решения

3 Жаки 10:27, 19 мар 21

Екипът на Републиканци за България, наистина се състои от много образовани хора! А с добър екип, целите им са постижими!

4 Анонимен 10:28, 19 мар 21

Най -добрия начин да разбереш дали можеш да се довериш на някого е... да му се довериш! Успех!

5 Анонимен 10:30, 19 мар 21


Единствената партия която давав надежда на хората и изслушва техните проблеми на тези тешки времена

6 Жива рана 10:48, 19 мар 21

Браво, това е правилната политика! Стига сме следвали примера на ГЕРБ, само магистрали да строим и да се крадат
пари от проектите. Време е да се обърне внимание на стандарта на живот. И то не на богаташите, ами на средно-статистическият българин.

7 Жан 11:13, 19 мар 21

Доверяваме ви се и знаем,че работите за по добър живот на българите.

8 Анонимен 12:05, 19 мар 21

Браво!Ние сме с вас

9 Аладин 12:15, 19 мар 21

Републиканците са с най-правилната и единствена ориентация на запад, така че 21 за държава с правила.

10 Анонимен 13:32, 19 мар 21

Чакаме ви, чакаме и стнадартът да дойде с вас! Успех!

11 Stan 13:46, 19 мар 21

Вярвам, че добрите намерения и активността на Републиканци, ще доведат до успех на изборите. Време е да се измъкнем от негативните класации и дъното в ЕС.

12 Цитрус 14:12, 19 мар 21

Само Републиканците могат да оправят мизериите оставени след ГЕРБ, ДПС и БСП. Много хубаво ни подредиха, че и внуците ни ще плащат.

13 BoLeto 16:42, 19 мар 21

Добрата управленска програма, това е в основата на успеха, в комбинация с ясни цели и амбициозни хора.

14 Broma 10:37, 20 мар 21

Нужна е промяна! Успех на изборите Републиканци!

15 Пабло 11:30, 20 мар 21

Много добра програма имат Републиканци и са доста активни с прилагането и! Да се надяваме, че ще запазят това темпо и ентусиазъм и за напред.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама