Ицо Хазарта: 30% от българите нямат желание за промяна

21:51, 04 апр 21 / Новият парламент 25 1529 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Рапърът Ицо Хазарта помоли за извинение българите. „Свикнали сме по това време да обсъждаме талантливи хора, а тази вечер ще обсъждаме новия парламент“, коментира той в ефира на bTV.

Хазарта сподели, че е дал своя глас около обяд. „Трябва да изкажем голяма благодарност към всички, които гласуваха, и към българите в чужбина, които показаха, че си обичат страната“, каза още той.

Екзит пол: ГЕРБ са победителите, „Има такъв народ“ изпреварва ДПС според „Алфа Рисърч“

„Половината хора не са гласували, 30% са избрали каквото е досега - нямам как това да е желание за промяна“, смята още популярният рап изпълнител.

„Смятам, че е по-важна работата, която се върши. Хората, ако кажа името на Пейо Колев, повечето не знаят кой е. Благодарение на него всички знаят къде е Шипка. Но самата личност ни убягва. Искам да кажа, че важните неща, които правят хората, ги надживяват", коментира още Ицо Хазарта.

Приключи изборният ден за 45-ия парламент

На въпрос има ли неправилен избор той каза: „Примирението е неправилен избор. Прочетох стотици коментари колко е безсмислено гласуването. Ако има нещо безсмислено, това е коментарът във Facebook или псувня на маса“.

„Когато вземеш съдбата в собствените си ръце, то тя е по-добра към тебе“, каза за финал Ицо Хазарта.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама