Татяна Дончева: Има знак за промяна, но не съм сигурна дали е в правилната посока

08:30, 05 апр 21 / Новият парламент 25 2136 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Има категоричен знак, че се очаква промяна. Дали тя е намерена в правилната посока - не съм сигурна. Това заяви Татяна Дончева, която е водач на варненската листа на коалиция „Изправи се!Мутри вън!“.

Голямата новина от вчерашните избори е високият резултат на извънпаралментарната опозиция, като дори успя да измести засенчи БСП и ДПС. Данните към момента сочат, че коалиция „Изправи се!Мутри вън!“ влиза в следващия парламент с над 5% подкрепа - резултат, който според Дончева е добър. 

Междинни резултати: Разликата между Борисов и Трифонов се стопява

Според нея има срив в ГЕРБ и за Бойко Борисов не е без значение може ли да състави правителство и може ли да похарчи парите, които се задават. „Изправи се! Мутри вън!“ няма формула „кабинет на всяка цена“. От коалицията не са готови на всякакви компромиси и напомни, че имат ясна програма, която включва реформаторска група, която да получи мандата.

Бабикян: Някои хора трябва да стъпят на егото си

Дончева алармира, че няма контрол върху процеса по обработката на протоколите и призова парламентарно представените партии да се стегнат и да довършат броенето, особено в София и Пловдив.

„Това, което е измислило ЦИК от вчера, няма нищо общо със закона. Законът предвижда предаването на протоколите, чувалите и броенето да бъде наблюдавано от кандидати, застъпници и партийни наблюдатели. ЦИК е приело решение в противоречие със закона да ограничи това. Снощи Мая Манолова се бори титанично, за да влязат двама души през нощта“, каза Татяна Дончева в ефира на bTV.

„Паралелното броене не парира възможността те да се манипулират, което се случва в момента“, допълни тя.

Манолова: Отново се готви похищение на вота

 

 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 plailaZek 15:36, 26 ное 22

If they don t, there may be other medications you can take that will make you feel better cialis from india

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама