Четвъртфиналите от Шампионската пряко по MAX Sport във вторник

11:49, 05 апр 21 / Спорт 25 2765 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Шампионската лига навлиза в решителната си фаза, а MAX Sport ще излъчи пряко във вторник от 22:00 часа първите два четвъртфинала в турнира.

По MAX Sport 3 е мегасблъсъкът между два от най-успешните клубове в историята на Шампионската лига – Реал Мадрид и Ливърпул. Испанците са домакини в първия двубой на „Естадио Алфредо ди Стефано“ и ще се опитат да вземат аванс преди ответния мач в Англия. Реал и Ливърпул се срещнаха на финала на турнира през 2018 г., като Кралският клуб триумфира след успех с 3:1.

През този сезон и двата отбора се представят колебливо във вътрешните си първенства, но докато Реал имат шансове за титлата в Примера, то реалистичната задача пред Ливърпул е влизане в Топ 4 в Премиър лийг.

През последните седмици англичаните показаха, че навлизат в добра форма, като в събота вечер записаха важен успех с 3:0 като гости на Арсенал. Момчетата на Зинедин Зидан пък са в серия от три последователни успеха в Ла Лига, а този уикенд им предстои и сблъсък срещу Барселона в Ел Класико.

Във вторник от 22:00 часа, но по MAX Sport 2, ще се излъчи пряко вторият четвъртфинал за вечерта, в който един срещу друг на „Етихад“ ще излязат Манчестър Сити и Борусия Дортмунд. Възпитаниците на Пеп Гуардиола са в страхотна форма и на практика вече спечелиха титлата в Премиър лийг. Въпреки наличието на Ерлинг Холанд в атаката, Дортмунд определено разочарова феновете си с резултатите в Бундеслигата, като тимът дели петата позиция с Леверкузен и се намира на цели 7 точки от зона Шампионска лига и на 21 точки от лидера Байерн Мюнхен

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама