Цветанов: Извървяна е първата крачка във вярната посока

12:29, 05 апр 21 / Новият парламент 25 2391 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Скъпи приятели, пътят към промяната на управлението на България е отворен! Извървяна е първата крачка във вярната посока, написа председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов във Facebook. Публикацията е първият му коментар след излизането на първите резултати от парламентарните избори вчера.

Цветан Цветанов: Социологията се превърна в инструмент за манипулиране на общественото мнение

„Искам да благодаря на всички, които ни подкрепиха на вота. Знам, че това ви е коствало много - натиск, неприятности, заплахи. Но Вашият вот е даден за добра кауза - промяна на статуквото в България. А по този път се надявам да вървим и занапред заедно“, написа той.

Наясно съм, че доверие се печели и се доказва във времето! Бъдете здрави и до нови срещи“, посочи Цветанов.

Напишете коментар
Коментари: 6
1 Аладин 13:35, 05 апр 21

Ще бъдем с вас и занапред, продължавайте с добрата работа!

2 Анонимен 17:51, 05 апр 21

Какъв "натиск, неприятности, заплахи" са изпитали гласуващите? Всички говорят за страх, унижение... Аз защо не ги видях? Изборите преминаха много цивилизовано. Чудя се в една и съща България ли живея с Радев, Нинова, Манолова, Бабикян?

3 Анонимен 17:55, 05 апр 21

Първият коментар е писан от трол на РБ. Бяха залели нета с техните глупости. Според анкетата излизаше, че изборите ще бъдат спечелени от РБ и ДБ. Сами си се хвалят като малките деца.

4 Нели 18:42, 05 апр 21

Републиканците направиха каквото трябва. Нека вървят все нагоре . Народа за съжаление гласува за Слави и Бойко. Нямам думи.

5 Жаки 22:25, 05 апр 21

Важното е, че поехме по пътят на промяната!

6 Анонимен 10:17, 06 апр 21

Тръгнаха с голяма засилка. Наистина станаха незаобиколим фактор. Никой не ги заобикаля, защото са последни. Пълниха нета със коментари, обещания, постване... Надуваха анкетите в нета. После казаха, че социологията била манипулативна. А сега не казват, че са манипулирани резултатите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама