Нинова обвини Борисов, че плаща на хора в БСП, за да ѝ „вземат главата“

12:31, 18 апр 21 / Политика 25 2261 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Корнелия Нинова обяви, че Бойко Борисов от четири години се опитва да разбие БСП отвътре като плаща на хора, за да ѝ „вземат главата“. 

Думите на лидера на социалистите идват в отговор на днешния извънреден брифинг на премиера в оставка. Докато обясняваше как въпреки простестите ГЕРБ убедително са спечелили парламентарните избори, Борисов направи аналогия с напрегнатата ситауция в БСП след вота и исканията за оставката на Нинова. 

„Мисля, че уважаемата г-жа Нинова, чувайки под прозорците си виковете „Оставка“ ще разбере, че с такива викове винаги може да извадиш 20-30-100 човека да го правят“.  Борисов каза още, че част от новите лица днес са всъщност стари остриета на БСП, които са идвали при него за помощ.

БСП най-накрая подкрепи Радев за втори мандат

„Да, господин Борисов, чувам викове за оставка пред Позитано от хора, на които плащате четири години, за да ми вземат главата и да разбиват БСП отвътре, защото само нас не можахте да купите“, отговаря му Нинова чрез пресцентъра на партията.

Лидерът на социалистите заяви, че в продължение на години Борисов захранва най-големите си любимци в БСП с обществени поръчки, покупко- продажба на имоти, на горива, ВЕЦ-ове и назначения, но днес не е назовал имената им.

„Като сте казали А, кажете и Б. Едно знам със сигурност - и до Я да го изкарате, мен ме няма във Вашата азбука“.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама